logo
Welcome to our new AbleCommerce forums. As a guest, you may view the information here. To post to this forum, you must have a registered account with us, either as a new user evaluating AbleCommerce or an existing user of the application. For all questions related to the older version of Gold and earlier, please go to forums.ablecommerce.com. Please use your AbleCommerce username and password to Login. Forums Registration.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Joe Payne @ AbleMods LLC  
#1 Posted : Wednesday, September 16, 2020 3:16:36 PM(UTC)
Joe Payne @ AbleMods LLC

Rank: Advanced Member

Groups: Developers
Joined: 11/9/2018(UTC)
Posts: 92

Thanks: 11 times
Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
The image urls are formatted poorly on the home page slider html content. The image urls start with "~/" like a .Net image url would be formatted. But the tag is a standard html <img> tag and the tilde should not be there.

This is causing the images to render ok when the page is viewed, but causes all the slider images to fail to render when you put the page into edit mode.

In addition, the HTML editor is a little confusing:

1. The last three toolbar icons have no tooltip. So it's not obvious what they do.

2. All of the toolbar icons are disabled when the HTML editor is in raw html mode. Including Save and Cancel. I have to always switch back out of raw HTML mode before I can do either.

3. When changing the inner template, the edit mode window is closed due to the page refresh. This forces me to constantly keep reopening it if I want to preview what changing a setting will look like.

Wanna join the discussion?! Login to your AbleCommerce Forums forum account. Forums Registration.

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.